Spröda brysselkex med citronsmak
De här små kakorna är löjligt goda! De är spröda med en lätt och fräsch citronsmak och de har en strykande åtgång, så göm dem väl!

Du behöver:
- 100 g rumsvarmt smör
- 2 dl vetemjöl
- 0,5 dl florsocker
- 1 msk rapsolja
- 0,5 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 tsk smaksättare citron
- strösocker och gul hushållsfärg till garnering
Gör så här:
- Vispa smör, florsocker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt olja och citron
- Blanda mjöl och bakpulver noga, tillsätt till smöret och blanda ihop till en deg
- Ta upp degen på en mjölad bänk och forma den till en tjock rulle, c:a 3 cm bred
- Blanda strösocker och hushållsfärg på en tallrik eller bricka. Rulla degen i sockret så den är täckt runt om
- Låt degen vila i kylskåp i 30 min
- Skär rullen i 0,5 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper
- Gräddas mitt i ugnen (175 grader) i 12 minuter

Smaklig spis!