Önskelista

Just nu sitter jag och drömmer om en vacker vas från danska Kähler. Särskilt förtjust är jag i Omaggio-serien. Den är så enkel och klassisk, tror aldrig att jag skulle tröttna på den.

Bilden är från designonline.se, som även säljer andra Kählerprodukter.

Smått och gott till Halloween

Det händer ibland i slutet av oktober att det dyker upp spöken och diverse småmonster vid ytterdörren och då kan det vara bra att ha något att bjuda på. Istället för den brukliga jätteskålen med godis så kör vi på småpåsar istället. Det ser lite trevligare ut och det var väldigt roligt att göra.
Jag och dottern har klippt ut pumpor och döskallar ur vanligt ritpapper. Snören och cellofanpåsar är inhandlade på Panduro.
Brickan är placerad på hallbyrån, så nu är vi redo för allehanda vålnader, Välkomna!
När vi ändå var på pysselhumör passade vi på att göra chokladbollsmonster också. (efter tips från senaste Ica Buffé)
Kladdigt, men väldigt roligt!
Det är vanliga chokladbollar rullade i färgat strössel, med godisremmar som ögon och Oreos som öron.
Barnsligt gott!
 
 

Veckans boktips

Den här veckan har turen kommit till Lucy Dillons böcker. De flesta handlar om den lilla staden Longhampton i England och deras invånare. Min personliga favorit är "Och så levde de lyckliga" som handlar om Michelle som driver inredningsbutik och hennes väninna Anna som är en riktig bokslukare. (Japp, båda mina intressen kom med på ett hörn här). Michelle bestämmer sig för att öppna en bokhandel vägg i vägg med sin inredningsbutik och Anna blir föreståndare. Utan att säga för mycket, så ääälskar jag den här butiken, hade gärna drivit en själv.
Och vad kan passar bättre till än té, scones och muffins?
Visa fler inlägg