Smørrebrød till påsklunchen

Ibland kan det vara lite knepigt att komma på vad man ska ordna till påsklunch, särskilt om det blir många gäster. Vi har bjudit på smørrebrød ett par gånger och det har alltid funkat, då det finns något som passar alla. Man kan välja mellan att lägga ihop dem snyggt och servera färdiga, eller att bjuda på en smørrebrødsbuffé, vi brukar välja det sistnämnda. Det är så enkelt om alla får plocka ihop det de själva är mest sugna på. 
 
Lite tips på kommer här:
  • leverpastej
  • bacon
  • rostbiff
  • remouladsås
  • rostad lök
  • panerad spätta
  • räkor/kräftor
  • lax
  • gravlaxsås
  • avokado
  • tomat
  • gurka
  • spenat
  • majonäs
  • citronskivor
  • frikadeller/köttbullar
  • rågbröd
  • ljust bröd att rosta
 
 
 
Efter smörgåsarna kan man servera några ostar, kex, vindruvor och päron. 
 
Smaklig spis!
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Recept
Taggar: bjudmat, lunch, lunchtips, plockmat, påsk, påsklunch, smörrebröd