Veckans boktips

Nästan lika varmt idag, känner mig helt stekt. Det enda jag orkar göra är att ligga på bryggan och läsa. Då kan man dessutom hoppa i plurret regelbundet för att svalka av sig.
 
Det har då blivit en hel del läsning den här semestern och jag har upptäckt en ny författare! Mannen i fråga heter Nicholas Sparks  och jag har sett några av de böcker som filmatiserats, såsom "Dear John", "Safe Haven" och "The Notebook". Kan tyckas passande att jag då också läser någon av hans böcker...
 
 
"The best of me" handlar om Dawson Cole och Amanda Collier som har en intensiv romans under high scool-tiden. Deras vägar skiljs och 25 år senare möts de igen, båda med minnen av det som varit och en undran vad som kunde ha hänt om livet tagit en annan vändning.
 
Jag ska villigt erkänna att jag var lite skeptisk till den här boken i början, det lät lite banalt. Men så lärde jag känna karaktärerna och såg miljöerna framför mig och då kunde jag inte lägga den ifrån mig. Sparks är duktig på att måla upp bilder, så stundtals kändes det som om jag såg en film, snarare än läste en bok. Härlig känsla! 
 
Prova lite god kola och fudge från Kolafabriken till!
 
Trevlig läsning.
0 kommentarer
publicerat i böcker
Taggar: Nicholas Sparks, Sommarnöje, The best of me, boktips, läsning, sommarläsning
Visa fler inlägg