Idéer till julklappsspelet

Ute i sista minuten? Ingen fara, jag har snokat upp några roliga saker till julklappsspel och ingen kostar över 100 kr. Vad sägs om följande:
Överst till vänster har vi en fin ask från HM Home, perfekt till småsaker! Efter den finns en fin fotoram i metall och glas, även den från HM. För dem som gillar doftljus kommer detta snyggt förpackat i en gyllende äpple, HM Home här också.
För oss som gillar fika, så blir vi lite extra glada om vi får en kaffemugg med en behållare för kakorna. Finurligt värre från Coolstuff.
Jag som ofta fryser om fötterna skulle också bli glad av lite roliga julstrumpor, som dessa från Normal. Och för de lyckliga själar som alltid har snö på vintern, en snowballmaker! Hur har man någonsin kunnat klara sig utan?! (rån Coolstuff) Jag hade iallafall gärna haft en till hjälp om det nu hade tänkt sig att drösa ner mer snö snart. Och sist, men inte minst, till de som läser mycket (och sent på kvällen) en liten lampa från Clas Ohlson att fästa direkt i boken. Jag tar 3 tack, en till varje hus 😄
 
Happy Hunting!
 
Bilder: HM Home, Coolstuff, Normal, Clas Ohlsson
0 kommentarer publicerat i Ordning och reda
Taggar: högtider, jul, jul 2018, julklappar, julklappsspel, julklappstips, presenttips, småpaket