Inredningsinspiration - Sweet Home Alabama

I tisdags tipsade jag om kläder från "Mona Lisa smile" och nu är det dags för ny filminspiration. Denna gång inredning från "Sweet Home Alabama".
 
Bild: Amazon.com
Filmen handlar om Melanie (Reese Witherspoon) som är en lovande designer i New York. Efter ett frieri från hennes perfekta pojkvän (Patrick Dempsey) så beger hon sig hem till Alabama för att avsluta lite affärer, närmare bestämt ett tidigare äktenskap med Jake (Josh Lucas). Det här är en småcharmig film som passar fint till en regnig höstdag. Men tydligen är det bara jag som tycker att inredningen i Jakes hus är charmig, för det var löjligt svårt att hitta interiörbilder från den här filmen. Det bästa jag kunde skrapa fram var den suddiga bilden nedan:
Bild: Rolling Stone
Hursom, för att skapa den här rustika, charmiga och välkomnande soffgruppen behöver man följande:
 
 
Bilder: IKEA, Svenskt tenn, Balkongshoppen, Möbelkungen, hundar.tips och Styleroom
 
En riktigt maffig äppelkrans är välkomnande och höstigt. Vi fyller på med en varm röd soffa från IKEA (Ektorp) och fyller den med mönstrade kuddar från Svenskt Tenn. På soffbordet från Möbelkungen ställer vi blockljus, gärna i den här fina stormlyktan från Balkongshoppen. För att avrunda så lägger vi till en supergosig blodhund och kallar honom Bear, eller Bryant för den delen. Klart!
0 kommentarer publicerat i Inredning
Taggar: Sweet Home Alabama, höst, inredning i film, inredningsinspiration, skapa stilen