Vårt hus - dotterns rum

Tror snart att jag har visat alla rum i vårt hus, så nu har turen kommit till dotterns rum. Hon är 10 år och har fått påverka rätt mycket själv hur hon vill ha det. Det fick gärna vara rosa, men i en mer dämpad ton och så ville hon ha lite blått för att bryta av med.
 
Välkomna in!
 
Gardinerna i smutsrosa sammet är från Mio, liksom mattan. Lampan är Vita Eos (många fjädrar!) och stod högt upp på önskelistan. Skrivbord (med bokhylla) och skrivbordsstol kommer från IKEA.
Skrivbordslampa och anslagstavla kommer också från IKEA, medan burkarna för småsaker är köpta på Søstrarne Grene.
 
Mellan skrivbordet och byrån står en läsfåtölj, bra att ha nära böckerna. På byrån, som min farfar har gjort, står läppbalsam, borstar, små tvålaskar mm.
 
På motsatt sida har vi då sängen, vi uppdaterade till en 120 cm bred, så hon kan snurra hur mycket hon vill.
Säng och överkast är från IKEA och sänggaveln från Trademax. Utmaningen här var att hitta ett sängbord som fick plats mellan sängen och skorstensröret som går rakt genom rummet. Som tur var så fanns det ett i precis rätt storlek på JYSK, som dessutom har liknande ben som byrån, jackpot!
 
Den söta väckarklockan kommer från IKEA, inte fullt så söt när den ringer dock. Det finns ingen som helst risk att någon i huset kommer att försova sig när den sätter igång. 
Vi har fortfarande inte satt upp alla tavlor här än, men annars känns rummet rätt färdigt.
 
Önskar er en fortsatt trevlig torsdag!
En kommentar publicerat i Inredning
Taggar: från hus till hem, inredning, inredningsinspiration, sovrum, tween
#1 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

Så fint

Svar: Tack så mycket! Ha en fin dag.
Linnea Hådell Löt